Vállalatirányítási ERP szoftver

Vállalatirányítási rendszer

A legtöbb esetben a határ 10 fő és 150 milliós bevétel10 főnél nagyobb a vállalkozás létszáma, akkor már javasolni szoktunk egy vállalatirányítási ERP rendszer bevezetését, illetve már akkor is, ha az éves árbevétel meghaladja az 150 millió forintot.

amolyan “céges svájci bicska” egy cégvezető kezében, amely képessé teszi arra, hogy egy központi rendszerben a cég minden területét menedzselni tudja, a CRM, értékesítés, gyártás, HR menedzsment és bérszámfejtés, kontrolling, döntéstámogatás, beszerzés, logisztika, táv- és csoportmunka, pénzügy, számvitel, internetes értékesítés (webshop),internetes megjelenés, elektronikus iratkezelés, munkafolyamat-irányítás, és a kiegészítő speciális rendszerek területeit is (ERP birdview – Ilyet készítünk a személyes konzultáció során, amely belekerül az árvetésbe, amely által átláthatja grafikusan, hogy mit fog tudni a saját szoftvere).

A nálunk fejlesztett vállalatirányítási ERP rendszerek minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el, sőt webáruházat is kérhet a vállalatirányítási rendszerhez csatolva modulárisan.

Amire fejlesztünk: Windows, Linux, Mac.

(adatbázis terén pedig alkalmazkodunk ahhoz, ami már van Önnél, vagy javaslatot teszünk az ideális megoldásra)

Megrendelőink gyakran kérik, hogy a cégreszabott vállalatirányítási rendszerük valamilyen speciális igényeket teljesítsen, mint például:

  • Kereskedelmi, készletgazdálkodási és pénzügyi területekkel kiegészített vállalatirányítási ERP rendszer.
  • Integrált vállalatirányítási rendszer, ahol a kimutatások és a döntéstámogatás, valamint a céges folyamatok gyorsítása kapja a főszerepet.
  • Több telephelyes, könyveléssel és webáruházzal ellátott integrált vállalatirányítási rendszer.
  • Készletnyilvántartás alapú teljes vállalatirányítási rendszer, könyvelő modullal összekötve.
  • Gyártással felszerelt, készletgazdálkodási vállalatirányítási rendszer.
  • Teljes vállalatirányítási és egyben folyamatirányítási rendszer.
  • Átfogó vállalatirányítási rendszer, mely tartalmazza az összes megszokott modult.
  • Folyamatirányításra és gyártásvezérlési feladatokra fejlesztett vállalatirányítási rendszer, amely teljes mértékben megszünteti a cégben található EXCEL táblákat.
  • Gyártás irányítási, valamint project kezelő vállalatirányítási rendszer.
  • Termelésirányítási és kereskedelmi alapú vállalatirányítási rendszer.

Nem csak új, de elrontott, nem befejezett vállalatirányítási rendszerek bevezetésében is segítséget tudunk nyújtani!

Kapcsolódó kifejezések: Vállalat irányítási rendszer, Vállalat irányítási program, Vállalat irányítási szoftver, erp szoftver, erp rendszer, erp program (felhő alapú, webes)