Excel táblák helyett, inkább használjon saját pénzügyi szoftvert!

 

Kiknek ajánljuk?

Pénzügyi modulra és szoftverre minden cégnek szüksége van, dolgozói létszámtól függetlenül, ahol kimenő- és bejövő számlázás folyik. A gyakorlatban a legtöbb cég a pénzügyi adatait EXCEL táblákban vezeti, s azokat is rendszerint havi bontásban, és emiatt így nincs közvetlen kapcsolat az előző hónappal, és ha valaki nem fizetne, akkor könnyen megeshet, hogy idővel elfelejtődik, hiszen nincs szükség megnyitni azt a korábbi táblázatokat. Sőt, amikor kell egy kimutatás, például mennyi nettó bevételünk volt, mennyi volt az áfa és mennyi ellen számlát kaptunk az elmúlt fél évben, akkor az adatok kigyűjtése és a grafikon elkészítése több napig is eltarthat.

Miben nyújt segítséget?

A pénzügyi szoftver egyik fő feladata, hogy a pénzügyi adminisztrációt és könyvelést megkönnyítse, valamint az is, hogy a nyilvántartott adatok alapján tervezhetővé, és kimutathatóvá váljon a vállalat gazdasági állapota, és ezekkel a főbb tulajdonságaival segíteni tudja a pénzügyi- ill. cégvezetőt a döntések meghozatalában, és a kifizetések megtervezésében is. Egy pénzügyi feladatokat ellátó szoftveren belül lehetőség van a házi pénztár-, bankok vezetésére, kimenő számlák készítésére, bejövő számlák iktatására, fizetési ütemezésének megadására, lejárati idő figyelésére mind az általunk kiküldött, mind a beérkezett számlák fizetési határidejét tekintve, valamint a követeléskezelő moduljában előre megadhatóak a lejárati figyelmeztetések.

 

pénzügyi szoftver

A pénzügyi szoftver általánosan tartalma, amelyen túl speciális folyamatok is felvehetőek:

Könyvelő modul, tárgyi eszköz nyilvántartás, bank (tetszőleges számú bankkezelés, számla kiegyenlítés), házi pénztár (tetszőleges pénztárkezelés, számla kiegyenlítés), vegyes bizonylat, eredmény kimutatások, kapcsolat a számlázó modullal (automatikus könyvelés), tartozás kezelés, korlátlan számú forintos és devizás számla (bármilyen és bármennyi devizanemben) kiállítása és iktatása, különböző számlatípusok használata (előre meghatározott, alapértelmezett számlázási beállítások).

Több számlakör párhuzamos kezelése, azért hogy a számláik papír alapon is áttekinthetők legyenek, teljes- és részfizetettség nyomon-követése, előleg- és végszámla, helyesbítő-, sztornó számla készítés, felhasználó által grafikusan szerkeszthető számla sablon (nyomtatási kép), amellyel a papír alapú számláit vállalkozása arculatához igazíthatja , alapértelmezett magyar és angol-magyar nyelvű számla sablonok (magyar nyelvű minta, garanciális visszatartás – magyar nyelvű minta, angol nyelvű minta), engedmények kezelése (tételeknél, számla végösszegénél).

Ár érvényességi időszak tételenként akár, garanciális visszatartási tétel, termékdíj , megjegyzés, egyéb, extra adatok tárolása, pénzügyi kiegészítő-modul (kivonatok, kompenzációk, beszedési- és utálási megbízások rögzítése, felszólító- és kompenzációs levelek készítése), előre feltölthető számlázási jogcím törzs, amelyben rengeteg információt megadhat, előre feltölthető partner törzs, amely már nemcsak a partneradatok egyszerű tárolását jelenti, hanem dokumentumok csatolását, kapcsolattartók, telefonszámok és egyéb adatok egy helyen történő kezelését, nyilvántartását is megvalósítja.

MNB devizaárfolyam kezelés, devizás számla készítése során, elkészített számlák utólagos megtekintése, keresése több szempont alapján (partnernév-, fizetettségi adatok-, devizanemenként-, időszak alapján történő legyűjtés, stb.).

Számlamásolás funkció: egy korábban elkészített számla adatai alapján új számla készítése néhány kattintással, kézi számlatömbben készült számlák rögzítése, összesítések készítése, nyomtatása, megjelenítése képernyőn és ezek mentése Excel fájlba, kapcsolat a döntéstámogatóval, az összes házi pénztárunkat kezelhetjük, a bankokat is nyilvántarthatjuk tételesen, mind a pénztár, mind a bankból azonnal tudunk kiegyenlíteni számlákat és ezekről pontos kimutatást készíteni azonnal.

Nyilvántarthatjuk a különböző devizákat, melyek értéke naponta frissül automatikusan., akár tárgyi eszközeinket is itt tarthatjuk nyilván, vagy akár könyvelhetünk, igényeinknek megfelelően átalakítható, átcsoportosítható pénzügyi kimutatásokat kapunk. A pénzügyi szoftverek mindent egy helyen vezetnek, helyettünk figyelnek, és bármilyen kimutatást pár kattintással, fél pillanat alatt elénk tárnak.

 

Egyedi megoldást kínálunk!

A nálunk fejlesztett pénzügyi szoftverek és modulok, minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el. Ezeket figyelembe véve megrendelőink gyakran kérik, hogy a cégreszabott pénzügyi szoftverük valamilyen speciális igényeket teljesítsen, mint például:

 • Komplett kereskedelmi, készletgazdálkodási és pénzügyi egyedi vállalatirányítási szoftver.
 • Munkafolyamat irányítási program, CRM és HR + készlet, pénzügy és döntéstámogató modulokkal megtámogatva.
 • Komplett és átfogó ügyviteli program több telephelyre bevezetve, egy központtal. benne pénzügyi, kereskedelmi, raktárkezelés és kimutatás készítő területtel.
 • CRM, HR, valamint döntéstámogatóval, és pénzügyi területtel felszerelt egyedi fejlesztésű ügyviteli program. Korábbi program és Excel táblák kiváltására.
 • Értékesítést segítő CRM program és annak egy meglévő pénzügyi szoftverrel történő összekapcsolása.
 • Marketing és pénzügy összeköttetés megvalósítása, egy web alapú folyamatirányítási programmal. A cél a nagyfokú automatizálás volt.

 

Nézzünk egy példát ügyfélkörünk alapján:

MenedzserPraxis Kft.-t sokan ismerhetik kiadványairól. Mint szakkiadó és gazdasági tanácsadó cégnek a növekedésével párhuzamosan szüksége lett egy olyan szoftverre, amellyel az ügyviteli folyamatokat, és kiadványaikat, mint termékeket korszerűen kezelhetik, menedzselhetik, és a teljesítményekről, eladásokról egy látványos grafikus képet is kaphatnak. Az alapvető feladatokon túl igényt volt egy pénzügyi és kereskedelmi modul bevezetésére is, hiszen napi rendszerességgel bonyolítanak rendeléseket weboldalukon keresztül is, és ezeket mindenképpen átláthatóbbá és egyszerűbbé kellett tenni. Így készült el 2 hónap alatt saját, és speciális szoftverük.

 

menedzser-praxis-penzugy

 

Amire fejlesztünk: Windows, Linux, Mac.
(adatbázis terén pedig alkalmazkodunk ahhoz, ami már van Önnél, vagy javaslatot teszünk az ideális megoldásra)

 

Szakembereinktől bármikor kérhet ingyenes tanácsadást!

Bármilyen tevékenységi körben dolgozzon is, elképzelési megvalósításában örömmel segítünk, amennyiben sikeresen behatároljuk a célokat, illetve a felhasználási területeket és funkciókat.

Kapcsolódó kifejezések: pénzügyi szoftver, pénzügyi rendszer, számviteli program, bérszámfejtő program, pénzügyi rendszer

Ajánlatkérés / visszahívás kérés


  Cégnév: AmTech Rendszerház Kft.
  Ügyvezető: Szekrényi Péter
  Tel: +36 30 372 3558
  Email: info@amtech.hu

  Jelen vagyunk a "modern vállalkozások programjában" is,
  lásd: ITT Cégünk szerepel a NAV köztartozás mentes adatbázisában

  Vállalatirányítási ERP

  Az átlátható és korszerű cégvezetés elengedhetetlen kelléke.

  10 fő és 50 milliós bevétele van?

  A vállalatirányítási rendszer amolyan “céges svájci bicska” egy cégvezető kezében.
  További infó

  Betegnyilvántartó rendszer

  Támogassa saját praxisát egy nyilvántartó szoftverrel.

  Orvoslás minden területére

  Receptírástól a számlázásig, SMS a kiemelt ügyfél kommunikáció.
  További infó

  Ügyviteli szoftver

  Szüntesse meg az Excel táblákat az ügyviteli szoftver segítségével.

  Speciális igényekre

  Tevékenységek precízen koordinálni és kivitelezni, így a feladatok egyszerűsödnek, kimutathatóvá válnak.
  További infó

  Követeléskezelő szoftver

  Stabilizálja bevételét egy automata követeléskezelő szoftverrel.

  Stabilizálja bevételét

  Kintlevőségek nyomon követése, kezelése és behajtása minimális emberi erőt igényeljen.
  További infó

  Értékesítő rendszer

  Növelje és bővítse eladásait az Ön cégére szabott értékesítő szoftverrel.

  Bevétel generálás

  Az értékesítést támogatja és önmagában is képes értékesítési folyamatot megvalósítani.
  További infó

  Gyártásirányító szoftver

  Gyártási folyamatok korszerűsítéséhez és hatékonyabbá tételéhez.

  Átlátható folyamatok

  Alkalmazásával nyomon követhetővé, tervezhetővé vállnak a gyártási folyamatok.
  További infó

  CRM szoftver

  Növekvő ügyfélkör hatékony kezeléséhez CRM szoftvert ajánlunk.

  Hatékony menedzsment

  Visszatérő ügyfélkörre, az újra értékesítéshez, hosszú távú szerződéseket kötnek.
  További infó

  Pénzügyi szoftver

  Excel táblák helyett, inkább használjon saját pénzügyi szoftvert.

  Tiszta pénzügyek

  Az adminisztrációt segítse, az adatok alapján tervezhetővé, és kimutathatóvá váljon a vállalat gazdasági helyzete.
  További infó

  Ajánlat-készítő szoftver

  Egy automata árajánlat-készítő szoftverrel sok időt spórolhat és többlet bevételt szerezhet.

  Bevétel növeléshez

  Többszintű szolgáltatással, vagy kiterjedt termékpalettával rendelkezőknek.
  További infó

  Döntéstámogatás

  Egy döntéstámogató szoftver a stratégia vezetés elengedhetetlen kelléke.

  Elengedhetetlen eszköz

  A döntéshez a mérlegelni kell, ehhez az információra van szükséghiteles forrásokból.
  További infó

  Folyamatirányítás

  Folyamatirányítási szoftverrel korszerű munkamenetet alakíthat ki.

  Korszerű munkamenet

  Célokat valósít meg, adatokat gyűjt, feldolgoz, folyamatokat vezérel, szabályoz és irányít.
  További infó