Folyamatirányítási szoftver

Folyamatirányítási szoftverrel korszerű munkamenetet alakíthat ki!

Kiknek ajánljuk?

Folyamatirányítási szoftvereket különböző iparágak ( víz és szennyvízkezelés, az olaj és gázkitermelés és feldolgozás, a vegyipar és gyógyszeripar, az élelmiszer és italgyártás, bútor, valamint a darabgyártás területén) előszeretettel alkalmaznak.

Nem meglepő, de a folyamatirányítási szoftvereket egyre több szolgáltató cég is igénybe vesz, nyilván ez esetben eltérő funkciókat és célokat fog megvalósítani a szoftver, mint egy gyártó vállalati esetében, de a hasznosságokat tekintve egyezőek lesznek azok.

Milyen folyamatokhoz ajánlott?

Egy folyamatirányítási szoftver minden olyan vállalat folyamatirányítási feladataihoz javallott, ahol adatokat kell összegyűjteni, feldolgozni és vizualizálni, illetve a kritikus folyamatokat vezérelni, szabályozni és irányítani kell.

Például gyártó cégek fejlődései során, a kor kihívásainak megfelelően alkalmaznak és vezetnek be újabb és újabb műszereket, ezek működésének szabályozása pedig egy központi, és a többi műszerrel, vagy munkaterülettel kell szinkronban működniük, amely végül egy egységes termelékenységet, és annak precíz kimutatását és koordinálását is lehetővé teszik, és végtére ebben nyújt nagy segítséget egy saját, cégreszabott folyamatirányítási szoftver.

Szolgáltató cégek pedig egy specifikusabban tudják rendszerbe foglalni munkafolyamataikat és ezáltal azokat nyomonkövetni, vezetni és koordinálni, de legfőképpen mérni, és visszacsatolni.

 

Egyedi megoldást kínálunk!

A nálunk fejlesztett folyamatirányítási szoftverek minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el. Ezeket figyelembe véve megrendelőink gyakran kérik, hogy a cégreszabott folyamatirányítási szoftverük valamilyen speciális igényeket teljesítsen, mint például:

  • Erős munkafolyamat irányítási program, CRM és HR + készlet, pénzügy és döntéstámogató modulokkal megtámogatva.
  • Teljes vállalatirányítási (és folyamatirányítási) szoftver a külföldi piacokra nyitáshoz, webáruházzal.
  • Folyamatirányításra és gyártásvezérlési feladatokra fejlesztett vállalatirányítási szoftver.
  • Munkafolyamat irányítási szoftver tervezése, valamint meglévő szoftverek integrálása. A műveletek minél gyorsabb és automatizált elvégzése volt a cél.
  • Biztosítás kalkulációhoz és értékesítési tevékenységhez munkafolyamat irányító szoftver készítése.
  • Folyamatirányítási szoftver. Magyar határátkelő állomásokra kihelyezett terminálokon futó szoftver a fuvarozók számára. Az egyes terminálok az adatokat egy központi szerverbe juttatják el, ahol bármilyen adat lekérdezhető.
  • Folyamat felügyelés, vagyis raktári járműkezelő szoftver kiépítése, SMS küldéssel.Nézzünk egy példát ügyfélkörünk alapján!

A Vállalkozz Hatékonyan Klub vállalkozásfejlesztéssel, oktatással, és képzéssel foglalkozik. Tevékenységük során felmerült annak igénye, hogy a marketing folyamatokat és pénzügyeket úgy tudják összekötni, hogy az azokat összekapcsoló szoftver a lehető legtöbb feladatot automatizálni tudjon. Ez az elképzelés jelentette számukra az előrelépést, amelyet végül egy speciális  folyamatirányítási szoftver valósított meg, amely ráadásul webalapú volt.

Amire fejlesztünk: Windows, Linux, Mac.
(adatbázis terén pedig alkalmazkodunk ahhoz, ami már van Önnél, vagy javaslatot teszünk az ideális megoldásra)

Szakembereinktől bármikor kérhet ingyenes tanácsadást!

Bármilyen tevékenységi körben dolgozzon is, elképzelési megvalósításában örömmel segítünk, amennyiben sikeresen behatároljuk a célokat, illetve a felhasználási területeket és funkciókat.

Kapcsolódó kifejezések: folyamatirányítási szoftver, folyamatirányítási program, folyamat irányító rendszer