Automata árajánlat-készítő szoftver

Egy automata árajánlat-készítő szoftverrel sok időt takaríthat meg!

Mely cégeknek ajánljuk?

Árajánlat-készítő, sőt kifejezetten tömeges árajánlat-készítő szoftvert azoknak a cégeknek ajánlunk, akik többszintes szolgáltatással, vagy kiterjedt termékpalettával rendelkeznek. Vagy másképpen fogalmazva, azoknak, akiknek az árajánlatkészítés nem két sor, hanem szinte már egy “műalkotás”, vagy amolyan LEGO vár.

Jellemzői:
Az árajánlat-készítésnek két metódusa van, amelyből az első az automatikus adatok és rögzítések, például, hogy mi mennyibe kerül, milyen tételt tartalmaz, tehát mindazok, amelyekhez semmilyen kreativitásra nincs szükség. Hívjuk egyszerűen ezt tételezésnek.
A második metódusban pedig az egyedi értékekre van szükség, amit egy szoftver már nem feltétlenül tud helyettünk elvégezni. Ezek a szakmai megjegyzések, és minden olyan hozzáadott információ, amelytől az egész árajánlat értelmezhető lesz, és nem csak egy szimpla árlista.
 
Miben nyújt segítséget? Minden esetre az árajánlat-készítő szoftverre szükségünk van, annak érdekében, hogy a legrövidebb időre csökkenthessük le az ajánlatokra szánt időnket. Fontos, hogy egy szoftver több fájltípusban is rögzíteni tudja árajánlatunkat, és arra is, hogy egy naprakész friss adatbázisból hívja be a tételes adatokat, és azokkal végezze el a szükséges kalkulációkat helyettünk. Nyilván felvehetőek a szoftverbe kedvezmények, és minden olyan speciális érték, amit elvárunk, hogy kezeljen a szoftver.
 
Ajánlat-, árajánlat-készítő szoftvert önmagában is, de modulárisan csatolva is érdemes alkalmazni már szoftverekkel együtt, mint például: webáruház, CRM, ügyvitel, vállalatirányítás, kereskedelem, stb.
 
Egyedi megoldást kínálunk
A nálunk fejlesztett ajánlat-, árajánlat-készítő szoftverek és modulok, minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el.
 
Nézzünk egy példát ügyfélkörünk alapján!
A Menet-Trend Kft. kötőelem kis- és nagykereskedéssel foglalkozik, és felmerült annak igénye, hogy rendelési folyamataikat hatékonyabbá tegyék egy komplett webáruházzal. Ez az igény pedig automatikusan felvetette, hogy a webáruházhoz kerüljön fejlesztésre egy ügyfél-kapcsolatkezelő rendszer is, így már teljes válaszélességgel tudták a megrendeléseket korszerűsíteni. Viszont a folyamat nem lett volna teljes, egy árajánlat-készítő szoftver nélkül, amely lehetővé tette a nem csak a webáruházról, de az egész céghez beérkező ajánlatkérések, gyors és precíz lekezelését. A teljes szoftver csomag lefejlesztéséhez, és a tökéletes elsajátításhoz mindösszesen 9 hónap-ra volt szükség, és a szoftver előlapja a következő volt:
Amire fejlesztünk: Windows, Linux, Mac.
(adatbázis terén pedig alkalmazkodunk ahhoz, ami már van Önnél, vagy javaslatot teszünk az ideális megoldásra)
 
Szakembereinktől bármikor kérhet ingyenes tanácsadást! 
 
Bármilyen tevékenységi körben dolgozzon is, elképzelési megvalósításában örömmel segítünk, amennyiben sikeresen behatároljuk a célokat, illetve a felhasználási területeket és funkciókat.
 
Kapcsolódó kifejezések: ár ajánlatkészítő program, ajánlatkészítő szoftver, ajánlat készítő program, árajánlat-készítő program, tömeges árajánlat készítés