Ügyviteli szoftver

Szüntesse meg az Excel táblákat az ügyviteli szoftver segítségével!

Kiknek ajánljuk?

Ügyviteli rendszer bevezetését abban az esetben szoktuk javasolni, amikor a vállalkozás fogl. létszáma 5 -10 fő közé esik, nettó éves árbevétele nem haladja meg a 150m Ft-ot.

Miben nyújt segítséget?

Egy ügyviteli rendszerrel a működéssel és tevékenységgel kapcsolatos ügyeket tudjuk precízen koordinálni és kivitelezni, amelynek köszönhetően a feladatok egyszerűsödnek, kimutathatóvá válnak. Az ügyviteli rendszer képes menedzselni a házipénztárt (készpénzt és bankot), raktár készletet, kereskedelmet alapszinten, ügyfél nyilvántartást (de nem ügyfélkezelő jelleggel, mint a VIR-nél), beszállítói alap adat nyilvántartást, kimenő számlázást, státuszólható munkafolyamatokat.

Egyedi megoldást kínálunk!

A nálunk fejlesztett ügyviteli rendszerek minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el. Támogatott rendszerek: OS: Windows/LInux/Max OS X, RDBMS: Oracle/MS SQL, illetve MySQL/Firebird

Megrendelőink gyakran kérik, hogy a cégre szabott ügyviteli rendszerük valamilyen speciális igényeket teljesítsen, mint például:

  • Saját elképzelés alapján felépített ügyviteli szoftver, automatizált folyamatokkal.

  • Több telephelyes ügyviteli szoftver kis és nagykereskedelmi célzattal.

  • Három telephelyes, és több raktáras készletgazdálkodás és kereskedelem beszerzéssel, valamint ügyfelek (CRM) és beszállítók nyilvántartásával készített ügyviteli szoftver.

  • Pénztárgépekhez készített, központosított adattárolást és gazdag lekérdezési lehetőségeket biztosító ügyviteli szoftver.

  • Átfogó és raktárkezelés alapú kis és nagykereskedelmi ügyviteli szoftver, ami webshoppal és követeléskezeléssel van kiegészítve.

  • Több telephelyes átfogó ügyviteli szoftver, pénzügyi, kereskedelmi, raktárkezelés és kimutatás készítő területekkel.

  • CRM, HR, valamint döntéstámogatóval, és pénzügyi területtel felszerelt egyedi fejlesztésű ügyviteli szoftver.

  • Betegnyilvántartást támogató ügyviteli szoftver, amely döntéstámogatással, és ügyfél-kapcsolatkezeléssel felszerelt.

  • Szolgáltatásra és raktározásra kihegyezett ügyviteli szoftver.

  • Weboldal kiegészítéssel (kimutatások, listák) készített ügyviteli szoftver.

Nem csak új, de elrontott, nem befejezett ügyviteli rendszer bevezetésében is segítséget tudunk nyújtani!

Nézzünk egy példát ügyfélkörünk alapján!

A Febrill Kft. iroda és szálloda bútorok forgalmazásával foglalkozik. A cég életében az ügyviteli folyamatok annyira speciálisan alakultak, hogy végül a cég maga tervezte meg, és fektette le annak az ügyviteli szoftvernek az alapjait, amelyet lefejlesztettünk. Tehát ez az ügyviteli szoftver például tökéletesen egyedinek mondható, szemben azokkal, amelyek inkább komplexen összerakott modulokból állnak.

Amire fejlesztünk: Windows, Linux, Mac.
(adatbázis terén pedig alkalmazkodunk ahhoz, ami már van Önnél, vagy javaslatot teszünk az ideális megoldásra)

Szakembereinktől bármikor kérhet ingyenes tanácsadást!

Bármilyen tevékenységi körben dolgozzon is, elképzelési megvalósításában örömmel segítünk, amennyiben sikeresen behatároljuk a célokat, illetve a felhasználási területeket és funkciókat.

Kapcsolódó kifejezések: ügyviteli szoftver, ügyviteli program, ügyviteli rendszer