Kereskedelmi szoftver

A kereskedelmi szoftver átláthatóvá teszi a kereskedelmi folyamatokat!

Kiknek ajánljuk?

A kereskedelemben dolgozó cégeknek mindenképp javasolt kereskedelmi szoftver alkalmazniuk, annak érdekében, hogy az áruk értékesítését, a kiszolgálást és az ezzel kapcsolatos folyamatokat lekövetni és támogatni tudják. Egy cégreszabott kereskedelmi szoftverrel átláthatóvá vállnak ezek a folyamatok, amelynek köszönhetően hatékonyabbá válik a vásárlók gyors és eredményes kiszolgálása, tájékoztatása, így végül mindezek pozitív hatást gyakorolnak a vállalkozás termékenységére.
 
Miben nyújt segítséget?
Egy kereskedelmi szoftver össze tudja hangolni az értékesítő munkatársak munkafolyamatait, sőt a vevőkiszolgáláshoz kapcsolódó összes tudnivalót is elérhetően egy helyen tárolja, így bármikor bárki kisegíthetik egymást a rendszerben kapcsolódó munkatársak. Egy megbízható kereskedelmi rendszer lényeges tulajdonsága, hogy igazán átláthatóvá teszi az értékesítési folyamatokat és a vevői szokásokat is, amely segítségével hatékonyabbá tudja tenni a vásárlók gyors és eredményes kiszolgálását, tájékoztatását is. Ezek a hasznosságok a vállalat összteljesítményére is pozitív hatást gyakorolnak.
A kereskedelmi szoftver kezeli a kimenő árajánlatokat a vásárlók felé, kimenő árajánlatokat és kéréseket a beszállítók felé, bejövő árajánlatokat a beszállítóktól, bejövő árajánlatokat kéréseket az ügyfelektől, vevői rendeléseket, ügyféltörténetet, saját rendeléseket, visszaigazolásokat, készlet figyelést, korlátlan számú termék nyilvántartást, pénztár modult, szállítóleveleket, számlát, kapcsolat a döntéstámogatást.
 
Egyedi megoldást kínálunk! A nálunk fejlesztett kereskedelmi szoftverek minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el.
 
Nézzünk egy példát ügyfélkörünk alapján!
 
A BauTrans 2000 Kft. építőanyag kereskedelemmel és tüzéppel foglalkozik. Ezért nem meglepő, hogy rendszeres és aktív áruforgalmat bonyolít le, amelyeket tisztán láthatóvá kell tenni, mert mindez az alapja annak, hogy a nyilvántartásokat alapján az adatokat tovább lehessen “könyvelni”. Az említett feladatra készült egy olyan több telephelyes ügyviteli szoftver, amely tudatosan kereskedelmi célzattal készült el, tehát az alap kereskedelmi szoftvereknél is jóval többet tud.
Amire fejlesztünk: Windows, Linux, Mac.
(adatbázis terén pedig alkalmazkodunk ahhoz, ami már van Önnél, vagy javaslatot teszünk az ideális megoldásra)
 
Szakembereinktől bármikor kérhet ingyenes tanácsadást!
 
Bármilyen tevékenységi körben dolgozzon is, elképzelési megvalósításában örömmel segítünk, amennyiben sikeresen behatároljuk a célokat, illetve a felhasználási területeket és funkciókat.
 
Kapcsolódó kifejezések: kereskedelmi szoftver, kereskedelmi program, kereskedelmi rendszer