Követeléskezelő szoftver

Stabilizálja bevételét egy automata követeléskezelő szoftverrel!

Kiknek ajánljuk?

Követeléskezelő szoftvert minden cégnek javasolt alkalmaznia annak érdekében, hogy a kintlevőségek nyomon követése, kezelése és behajtása a lehető legminimálisabb mértékben igényeljen emberi erőt.

Meglepő, de egy követeléskezelő szoftver rengeteg terhet le tud venni egy cég válláról, pusztán annak a képességének köszönhetően, hogy komplexen minden számla határidejét, ki, vagy éppen nem kiegyenlített státuszát is kezelni tudja, és ehhez mérten automatikus értesítéseket küld a tartozó fél kapcsolati adataira.

Mindezt a folyamatot addig, és olyan módon folytatja, amíg a követelés nem teljesül, és lényegében ekkor fog lejárni a feladata. Kényelem szempontjából a kis cégek is használhatják, de nagyobb és rendszeres számlakiállítóknak inkább már szükségből javasolt.

Mit tud?

Követeléskezelő szoftvereink általános tulajdonsága, hogy a szoftver jelzi, hogy melyik számla hol jár, mikor, kivel, és mit beszéltünk meg és mi a következő lépés, akár tömeges email és fizetési felszólításokat küld, kapcsolat tud létesíteni bármelyik ügyviteli szoftverrel, egyszerű kezelhetőséget biztost a felhasználóknak, szöveg és SMS sablon használatával gyorsítja a munkavégzést, de természetesen ezektől eltérő igényekre is bármikor kifejleszthetőek megoldások.

Egyedi megoldást kínálunk!

A nálunk fejlesztett követeléskezelő szoftverek minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el. Ezeket figyelembe véve megrendelőink gyakran kérik, hogy a cégreszabott követeléskezelő szoftverük valamilyen speciális igényeket teljesítsen, mint például:

  • A követeléskezelő szoftver SMS marketinggel, amely lehetővé teszi a tömeges küldést és fogadást is.
  • CRM alapú követeléskezelő és kimutatás készítő szoftver, amely egy vállalatirányítási szoftverrel került összeköttetésre.
  • Raktárkezelés alapú, kis- és nagykereskedelmi ügyviteli szoftver, egyedi fejlesztésekkel, ami webshoppal és követeléskezeléssel van összekötve.
  • Meglévő szoftverekhez csatolható követeléskezelő szoftver.

Nézzünk egy példát ügyfélkörünk alapján!

A Trans-o-flex Hungary Kft. csomaglogisztikával foglalkozik. Rövidtávú és hosszú távú megrendeléseket is teljesít. Cégekkel szerződik, ahol havi díj mellett szolgáltat, és a nagyszámú ügyfélkörből potenciálisan keletkező hátralékok gyors és hatékony kezelését vette célba egy automatizált kintlevőség-kezelő szoftverrel, sikeresen. Így már a szoftver kezeli a hátralékokat, illetve rögzíti a befizetéseket és már csak a túlkoros esetekben szükséges emberi beavatkozás.

Szakembereinktől bármikor kérhet ingyenes tanácsadást!

Bármilyen tevékenységi körben dolgozzon is, elképzelési megvalósításában örömmel segítünk, amennyiben sikeresen behatároljuk a célokat, illetve a felhasználási területeket és funkciókat.

Kapcsolódó kifejezések: adósságkezelő szoftver, tartozáskezelő rendszer, kintlevőség kezelő szoftver, követeléskezelő szoftver